Rynkebehandling Baerum, Rynkebehandling Med Filler, Pris

Rynkebehandling Baerum- Leter du etter rynkebehandling pris i Baerum ? Vi tilbyr deg botox rynkebehandling med filler på nettstedet vårt på Nobelmedispa.no. Behandlingen foregår ved at det injiseres Botox i de utvalgte musklene i ansiktet slik at disse slapper av.






Medisinsk rynkebehandling

Medisinsk rynkebehandling (botox)

Behandlingen foregår ved at det injiseres Botox i de utvalgte musklene i ansiktet slik at disse slapper av. Dette fører til at rynker som er tilstede ved muskelaktivitet glattes ut og huden blir jevnere og glattere. Behandlingen vil ikke lamme musklene fullstendig, slik at man fortsatt vil ha bevegelse og ikke føle seg stiv og «lammet». Resultatet er ikke permanent og varer i ca 3-5 måneder.

Alle som utfører denne behandlingen hos oss får en gratis oppfølgingstime etter to uker

Varigheten vil da kunne være noe kortere.

Effekten er forbigående og varer i gjennomsnitt 3-5 mnd avhengig av muskelaktivitet.

Man vil ikke se resultatet direkte etter behandling. Effekten kommer gradvis med full effekt innen 10-14 dager.


For nye pasienter

Alle nye pasienter må vurderes og forordnes av klinikkens ansvarlige lege før behandling kan gjennomføres. Dette gjøres via e-konsultasjonsskjema som sendes til deg før behandlingen. Vurderingen varer i et år og er uten ekstra kostnad dersom behandling utføres.

Nedetid

Rett etter behandlingen vil området som er behandlet være litt rødt, og man kan se litt hevelse på innstikkstedet. Hevelsen vil normalt forsvinne innen ca 30 min. Du skal ikke ta på og massere området i etterkant av behandling. Unngå trening samme dag.

Ikke ligge flatt på 6 timer for å unngå uheldig spredning av medikamentet.

*21 års aldersgrense på injeksjonsbehandlinger

Bestill time

Du kan bestille time selv på nettet eller sende en e-post til: post@nobelmedispa.no så hjelper vi deg.

Om oss

Vi er en moderne klinikk som ligger på Eiksmarka, i hjertet av Bærum. Vi er en del av et helsesenter og samarbeider med Eiksmarka Tannlegesenter og Sensible Ernæring . Vi kan tilby ulike behandlinger på tvers av ulike faggrener som kosmetiske behandlinger, tannlegetjenester, estetisk tannpleie og ernæring.

Vi har dyktige fagpersoner som ser kroppen i helhet. Alt handler om en sunn og frisk kropp der alt går hånd i hånd. Vi ser etter det som er naturlig og vil forsterke det hos våre kunder. 

Vi har mange års erfaring og er opptatt av kvalitet og omsorg for våre kunder. Vi strever etter å levere gode resultater og dine mål er hva vi fokuserer på.

Vi jobber med deg som kunde gjennom hele prosessen, slik at du føler deg trygg og ivaretatt.


Please Visit at:- https://www.nobelmedispa.no/rynkebehandling

Kontakt oss

Nobel Medispa 

Niels Leuchsvei 99, 1359 Eiksmarka

Telefon: 92 04 80 62

E-post: post@nobelmedispa.no


Comments